Жените са лято… горещи, слънчеви, палави и еротично изпотени

Ти и Тя

Лятото е в разгара си. Тези, които жадуваха за него през последните месеци, изобщо не ги интересува ситуацията с Ковид-19. Защо ли? Защото е време за флиртове.

Наистина нямам представа защо наричат месец март „женски месец“, при положение че летния сезон напълно олицетворява жените. Краткото и глуповато обяснение е, че атмосферните условия през през март били като настроенията на жената – променливи температури, има изненадващи валежите и непредвидими с ветровете, един ден грее слънце и е топло, а следващия е студено, дъждовно и ветровито.

Наистина са смешни мъжете, когато опитват да сравняват жените по толкова нелеп начин. Явно си мислят, че това е романтичен начин да се обясниш в любов на някоя дама, като сравняваш нейната персоналност с непостоянството. Наистина няма толкова жалко мъжко падение и толкова некадърен опит за привличане на женското внимание.

Тъжно ми е за всички тия псевдоразбирачи на женската природа, защото са нямали късмета наистина да се доближат толкова близо, до която и да е дама, за да разберат, че жените са изключително постоянни в природата си и могат да се опишат с една дума – лято.

Да, жените са като лятото – горещи, слънчеви, палави и еротично изпотени. Няма никакво значение кой месец на годината е, какви са температурите, каква е луната и къде са звездите – жените си остават пламенни и разгорещени както духом, така и тялом.

А през лятото сякаш тази пламенност и разгорещеност се катализира. И това вече наистина е очарователно. Всеки ден е по-горещ и по-разкрепостен от предишния. Точно каквато е всяка жена с всеки следващ мъж, на който е позволила да се докосне до нейната гореща плът. А през лятото е изключително опасно за мъжете, които имат нахалството да не се съобразяват с тази природна сила.

Едни изгарят напълно, други се задъхват от жегата и търсят сянка, а след подобно преживяване им остават рани от горещината за цял живот. Малко са тези, които могат и знаят как да се разхладят в жегите и да осигурят прохлада на себе си и на жените до тях.

Има още една особеност, която ще откриете в сравнението между жените и лятото – когато не е горещо, то значи е облачно и вероятно вали. Нали обаче знаете летните дъждове какво представляват – кратки мощни бури със страховити гръмотевици и светкавици, които след себе си оставят поражение по градската инфраструктура, посевите, автомобилите и за бедствието се говори дълго след това.

Колкото повече се замислям, толкова по-категорично стигам до извода, че жените са точно като лятото – никога не е такова, каквото си представяме, че ще бъде. Всеки иска да е топло и приятно прохладно, вместо с бури, да бъде с кратки леки превалявания, и по възможност да не приключва никога. Никога обаче не се случва това, което сме очаквали.

И винаги имаме претенции към него. По същия начин, както към жените. Говорим за тях така, все едно става дума за нещо, което сме си купили и то действа по предварително заложен алгоритъм, който производителят е определил, а търговецът от своя страна ни е дал гаранция, че всичко ще бъде наред при употребата му.

Да, но жените не са стока. Не можеш просто да ги замениш и да получиш това, което си мислиш, че заслужаваш. Важно е да не се замисляме какво ще бъде лятото, а да се потопим в него и да му се насладим с всички рискове.

Обичайте лятото, за да ви обича и то.

Мъжката зона