Жените, от които трябва да бягаш на всяка цена

Ти и Тя

Всеки един от нас се е забърквал с грешната жена. Били сме подвеждани, опиянени от физическото привличане, замаяни от алкохола. Превръщали сме се в глупаци, преследвайки идеалната мацка. Ето четири типа жени, от които трябва да бягаш на всяка цена!

Заклетата мъжемразка

Тя вярва, че всички злини на света са причинени от мъжете и че най-доброто нещо, което може да направи, е да отреже топките на всеки мъж, за да му пораснат… яйчници. Тази луда мадама се опитва да ти смачка самочувствието и да те накара да се почувстваш като нещастник.

Откачалката

В началото ти изглеждаше леко превъзбудена, но почти нормална. След първата седмица обаче разбра, че главата изобщо не я слуша, но не в готиния смисъл… Тя буйства, интересува се от черни магии, има странни мании, крещи като истеричка, кара като луда и има проблеми с алкохола.

Романтичната лигла

Тя е капризна, влюбена в себе си, романтична до лудост, никога не знае какво иска, но държи да го получи. В миналото си е била наранявана и сега си го изкарва на теб. Прави скандал за всяка дреболия и се сърди с дни заради незначителни неща. Никога не е доволна и щастлива и изкарва теб виновен за това. Когато сте заедно, само хленчи и се оплаква колко ѝ е скучно и досадно. Ако ѝ предложиш да излезете, те отрязва под претекст, че няма какво да облече.

Лепката

Тя се лепва за теб от първия ден и не те оставя да дишаш. Ако не отговориш само на едно нейно позвъняване, се обажда в полицията, за да те издирят. Пише ти във Фейсбук по 1000 пъти на ден, праща ти тъпи съобщения и ти държи сметка къде си и какво правиш.

Мъжката зона