Защо жените си падат по кадърни мъже?

Ти и Тя

Готвенето, чистенето и часовете в залата вече не са толкова впечатляващи за жените. Те търсят нещо повече в мъжете. Съсредоточават се върху господа, които творят чудеса с ръцете си и умеят да поправят различни неща. Кадърните и способни мъже са много привлекателни. А какво ги прави толкова желани от жените?

Трябва да имате умения

Луксозните коли и голямата банкова сметка не впечатляват, както някога. Особено ако искате да привлечете вниманието на умна дама, която няма да се прехвърли на по-богат, ако го срещне. Мъжете, които умеят да поддържат и ремонтират най-важните елементи от екстериора и интериора на дома, са интересни за жените.

Изобретателността е плюс

Няма нищо по-чаровно от креативен и находчив партньор. Когато нещо се повреди у дома, дамите имат нужда от някого, на когото да разчитат. А и няма нужда от викане на професионалист. Някои от жените наистина се притесняват от това, че партньорът им не може да смени една спукана гума.

Мъжествеността е важна

Старите дни се завръщат и дамите търсят човек до себе си, който освен да плаща сметките и да харчи пари, за да им угажда, е мъжествен и не се страхува от мъжката работа. Тук предимство имат тези, които не се страхуват да се изцапат. Жените могат да се справят с много неща, но предпочитат да гледат шоуто, а не да са част от актьорите.

Спестяването на пари

Жените обожават да пестят пари, а човек, който им помага в това начинание, си е одоборен изцяло. Един кадърен мъж може да им спести много пари, когато става въпрос за домакинството и разходите покрай различните ремонти.

Това са съвсем семпли неща, но силно привличат дамите. За някои жени не всичко опира до това колко пари имате, каква кола карате и каква е професията ви. Те просто искат до себе си човек, който умее да поправя нещата в къщата.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона