Защо трябва да тренирате? Освен заради всичко, което вече знаете

Лайфстайл

Вече сте чували, че тренировките са много полезни. Подобряват настроението, намаляват риска от сърдечни заболявания, спомагат за социалния живот. Въпреки това във вас все още не се е породило това силно желание, способно да ви вдигне от дивана.

Оставяме настрана оформените мускули, жадните женски погледи и дружките от фитнеса и добавяме нещо много по-важно, което ви гарантира присъствието в графата “истински мъж”. Физическата активност подобрява състоянието на вашите сперматозоиди.

Последните проучвания показват, че мъжете, които тренират всяка седмица, имат по-високи нива на концентрация на сперма и по-добра подвижност на сперматозоидите, в сравнение с тези, които не го правят. Упражненията спомагат за параметрите и качеството на спермата.

От основно значение се оказва теглото, а то зависи доста от това колко и как се движите. Голямото количество телесни мазнини стресира организма и тялото и влияе на репродуктивните възможности.

Изводът е, че ако имате намерение да продължавате рода, трябва да станете от дивана, да съберете всички боклуци от хладилника и околните шкафове и да потичате до контейнера. А за тренировките след това сме изписали достатъчно статии.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона