Защо Джон Сноу влезе в клиника по спешност?

Man’s World

Звездата от хитовия сериал „Игра на тронове“ Кит Харингтън, изиграл ролята на Джон Сноу, влезе в рехабилитационен център. Причината за това са алкохолът и изтощението след края на сериала. Самата клиника пък се намира в Кънектикът и става въпрос за луксозната Privé-Swiss wellness retreat.

Оказва се дори, че актьорът е постъпил в клиниката преди месец. От Daily Mail съобщават, че месечен престой там струва над 120 000 долара.

В клиниката се очаква да обучат актьора как да се справя със стреса и негативните емоции. Същевременно Джон Сноу не е подложен на строг режим и може да напуска клиниката. В този труден за актьора момент до него е съпругата му Роуз Лесли, която също участва в „Игра на тронове“, в ролята на Игрит.

Според британското издание снимките на „Игра на тронове“ се отразили тежко на Кит. Актьорът беше напълно неразпознаваем в началото на сериала, а сега е един от най-популярните актьори в света. Само в САЩ краят на сериала е гледан от над 19 млн. души.

Кит потвърди в документални кадри, че се е разплакал, когато разбрал, че героят му ще убие Денерис.

„Сърцето ми се къса. Обичам това шоу повече от всичко. Това за мен никога не е било работа, това е животът ми“, разказа тогава той.

Мъжката зона
Добави коментар