Започва най-големият секс фестивал на Стария континент

Ти и Тя

Swingfields – наричан най-големият секс фестивал в Европа, се завръща във Великобритания следващата седмица. Събитието, което се провежда от 2013 година насам, ще се състои между 4 и 7 юли, съобщава „Daily Star“.

Стотици любители на забавленията ще се съберат на тайно място, където ще празнуват с общността на суингърите. Местоположението ще бъде разкрито 48 часа преди началото. Билетите, които очевидно се разпродават много бързо, могат да бъдат закупени срещу 170 паунда за двойка.

При пристигането си, гостите на феста ще минат през проверка на охраната и ще се настанят в палатка за три дни. Жива музика, барбекюта и тематични събития ще се погрижат за забавлението им. Основният фокус обаче е върху суингърския начин на живот.

Въпреки че организаторите на събитието твърдят, че това не е „секс фестивал“, там хората всъщност могат да правят секс и проявата е насочена само към суингъри.

В официалния уебсайт на фестивала пише:

„Това събитие първоначално е замислено да предложи безопасно и сигурно място за хора с такъв начин на живот. Това единствено по рода си събитие за възрастни, носител на награди, се стреми да предложи място, където можете да се отпуснете и да се наслаждавате на подредена забавна програма, да слушате музика на живо с водещи диджеи, да участвате в забавни състезания или просто да запалите барбекюто и да се запознаете с хора. Уикендът предлага по нещо за всеки, включително демонстрации и работилници, тематични вечери с костюми“.

Посочва се, че сексът също е част от възможностите, но гостите се съветват да не си правят илюзии.

„Това не е пазар на плът. Така че ако сте забавни, общителни и правите усилие да се срещате с хора, ще имате едно прекрасно изживяване. Трябва сами да направите усилието. Ако седите и чакате, нищо няма да стане“, предупреждават организаторите.

На Swingfields ще се предлагат консултации за групов секс, размяна на партньори и забавления без предпазни средства. Няма обаче да се предлагат секс услуги.

Миналата година Swingfields се проведе в Малверн, Глостършър. През 2017 година фестивалът беше отменен заради негативни материали в пресата и оплаквания на хората от селото заради шума.

Мъжката зона