Замък или кораб: къде ще се бият Кубрат Пулев и Антъни Джошуа?

Man’s World

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, изглежда е готов на всичко, само и само да направи така, че мачът с Кубрат Пулев да се състои час по-скоро, за да вкара в ход плановете си за двубой с Тайсън Фюри.

Хърн премина към екстентризъм в свое интервю за Evening Standard, където предложи да се „извън стереотипите“ по повод организацията на бойната вечер. Той не изключи възможността срещата да се състои на борда на кораб или в някой от големите британски замъци.

Дори от Хърватия е пристигнало предложение към промоутърите за стадион-колизеум, на който да се състои дългоочаквания мач за титлите на британеца.

Големият проблем за Еди Хърн е, че британските власти отказват да върнат публиката по трибуните на спорните събития, а за бокса това е един от основните източници на приходи, тъй като редовните цени на билетите достигат до няколко хиляди паунда.

Първоначално се очакваше Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да се боксират на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, където могат да се съберат над 70 000 зрители, но пандемията направи така, че подобни масови сбирки са практически невъзможни.

Намеренията все пак са до ноември двубоят да стане факт, защото от щаба на Ей Джей водят ожесточена битка направо да се премине към мач с Тайсън Фюри, но регламентът е категоричен, че това е невъзможно, ако все пак ще се състои под шапката на различните боксови федерации.

Мъжката зона
Добави коментар