Закуската диктува характера

Лайфстайл

Изследване на навиците за закуска на британците разкри, че първото ядене за деня е показателно за характера на човека, съобщи в. „Mirror“.

Предпочитащите фъстъчено масло са страстни любовници, а тези, които си правят купичка зърнена закуска са много надеждни. Хората, които пият само чаша чай, са амбициозни и печелят много.

Любителите на пържените филийки пък са купонджии. Хапващите кисело мляко с горски плодове са емоционални. Филийката квасен хляб, намазана с авокадо, е предпочитана от пътуващите.

Пушена сьомга с крема сирене за закуска харесват екстровертните. Интровертните направо прескачат закуската. Ако човек се задоволява само с банан за закуска, е стресиран.

Анкетата е направена за производителя на пълнозърнести закуски Weetabix. 2000 души са посочили предпочитаната си закуска и са описали характера си. Цели 53 процента от британците смятат закуската за най-важното ядене за деня, а 33 процента не могат да функционират, ако не са хапнали нещо, когато станат от сън. Четвърт от британците обаче пропускат закуската.

Що се отнася до скучните закуски, на първо място е препечената филийка, следвана от банана и корнфлейкс без мляко, по липса на такова.

Мъжката зона