Забравете плюшените мечета за 14 февруари

Лайфстайл

Денят на любовта и щастливите двойки 14 февруари наближава с пълна сила. Броени часове преди празника на Свети Валентин повечето мъже все по-усърдно се замислят по темата какво точно да подарят на половинките си. И въпреки че денят е признат за най-романтичния в годината, за съжаление, представите на мъжете и жените за романтиката са съвсем различни.

Изследване на сайта RealBuzz. com показва, че дамите и господата се надяват на съвсем различни изненади и подаръци на 14 февруари. В помощ на мъжете британският вестник „Daily Telegraph“ състави списък с 10 подаръка за Свети Валентин, които жените ненавиждат.

1. Плюшено мече

На пазара има огромно разнообразие от плюшени играчки, но определено сред най-нежеланите са плюшените мечета. Не че има нещо лошо в това да подарите на гаджето си някаква сладка играчка, подходяща за гушкане, особено ако и двамата… не сте навършили 6 години.

2. Малка кутийка (без диамантен пръстен)

Ако сте решили да опаковате подаръка си за Свети Валентин в малка кутийка за бижута, уверете се, че това, което слагате в нея, е годежен пръстен. Няма нищо по-неловко от ситуацията, в която развълнувано момиче със сълзи в очите повтаря „Да, да, да!“… и то секунди преди да открие чифт обеци в кутийката.

3. Пижама с животни

Това определено е симпатичен подарък, но като че ли е по-подходящ за Коледа, отколкото за Св. Валентин. Ако въпреки това настоявате да поемете грижата за „нощния гардероб“ на половинката си, нека поне е нещо по-секси…

Пълния списък с 10 подаръка за Свети Валентин, които жените ненавиждат,
вижте в електронното списание © 10-те най.

Мъжката зона