За свободните дни: 10 мистериозни сериала

Ти и Тя

Филмите са чудесен начин за запълване на свободното време, но трябва да признаем, че има някаква особена магия в гледането на сериали. Когато навън е студено, можем да останем вкъщи и да се отдадем на тях. Дори и да нямаме възможност да отидем някъде на почивка за уикенда, това начинание може да се окаже доста забавно. Сега ви предлагаме 10 мистериозни сериала, а всичко, което вие трябва да направите, е да намерите хубава компания и любими напитки. Доброто настроение няма да ви липсва.

1. Dark

Това е немски, но майсторски заснет сериал, който бавно и увлекателно изследва лабиринта на тайните в един град. Също така е пълен с интересни идеи за науката и въпроси за съдбата. Но, много на много от зрителите ще им се налага да натискат „пауза“ на всеки 10 минути, за да изяснят кой какво прави и кога.

2. The Gifted

Изненадващо, релевантно, разнообразно и преди всичко отражение на съвременната политика, вкоренена изцяло в характера. С други думи, това е шоуто на X-Men, за което вероятно сте чакали седемнадесет години.

3. La casa de papel

Това е страхотен испански сериал, който наистина си струва. Един загадъчен герой, наречен „Професор“, подготвя нещо уникално. Планира да извърши най-големия грабеж в историята. Удивителен сериал, в който „лошите герои“ ще ви станат любими.

Пълния списък с 10 мистериозни сериала, които си струва да гледате,
вижте в електронното списание © 10-те най.

Мъжката зона