Хранителните прегрешения на Скалата

Любопитно

Когато си една от най-вманиачените в тренировките звезди, „чийт денят“ ти със сигурност е епичен.

Дуейн Джонсън – Скалата показа на феновете си своите неделни хранителни прегрешения в няколко снимки. Количеството храна, което консумира преди изтощаващата тренировка в понеделник, е наистина значително.

На първата снимка виждаме няколко тлъсти чийзбургера с бекон и говеждо месо, пържени картофи и двоен шот текила.

„Според една луда наука, ястията тази вечер трябва да дадат на тялото ми мощен тласък към утрешната тренировка. Или просто си търся оправдание, за да пия текила и да ям гадости“, пише той.

Във втората снимка, изобилието от сладки изделия трудно се побира в една чиния.

„Не мамете себе си, глезете се и се наслаждавайте на храната си.“

Скалата може да се позовава на лудата наука за „чийт дните“, за да прегрешава, но истината не е толкова проста. В действителност, идеята, че денят, в който ядете всичко, може да повиши метаболизма ви, е погрешна. Метаболизмът ви се увеличава, когато се храните, но не и ако препивате и преяждате с пици и сладкиши.

Така че, ако не планирате да направите понеделнишката тренировка на Скалата, по-добре не се придържайте към неделното му меню, ами се насладете на любимите си лакомства в умерени количества. При някои хора този метод работи, но тук „проба-грешка“ не е сред препоръчителните резултати.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона