Храните, които няма да добавят килограми към теглото ви

Ти и Тя

Колкото повече си седим вкъщи, толкова повече ядем. Сигурни сме, че почти всички са забелязали тази несправедлива закономерност.

Стомахът по-често ни изпраща сигнали, а единственият начин да избегнем хладилника е, ако той просто не съществува.

Въпреки това, има храни, които биха спрели тези сигнали за по-дълго и които можем да похапваме без огромни угризения. Ето ги и тях.

1. Авокадо и домати

Авокадото съдържа много мастни киселини и фибри и засища за дълго. Доматите са перфектната му комбинация, защото са нискокалорични и поддържат здравословното кръвно налягане.

2. Кисело мляко

То е с високо съдържание на пробиотици, калций и протеин. Не купувайте млека с плодови вкусове. Просто добавяйте пресни плодове или ядки.

3. Бадеми

Те намаляват риска от сърдечни заболявания и можете да ги комбинирате и със сладко, и със солено.

4. Извара

Тя е сред най-пренебрегваните храни, а е страшно полезна. Съдържа протеин и също може да си я направите сладка или солена.

5. Нахут

Той е сред най-здравословните бобови растения и включва всяка аминокиселина, необходима за мускулния растеж. Можете да го изпечете със сол или червен пипер и да забравите за чипса.

6. Горски плодове

Те са с ниско съдържание на калории, но за сметка на това съдържат много фибри, витамини и минерали.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона