Хитовият сериал „Война на световете“ се завръща със сезон 2

Man’s World

След международния успех на първи сезон на „Война на световете“, многопластовият драматичен сериал на CANAL+ и FOX ще се завърне за своя дългоочакван втори сезон. Създател и сценарист на поредицата е носителят на „БАФТА“ Хауърд Овърман (Misfits, Crazyhead, „Приключенията на Мерлин“).

Действието на този модерен прочит, признат от критиката, се развива във Франция и Великобритания. Сериалът, пожънал успех из цял свят, е продаден в повече от 60 територии в Северна и Южна Америка, Европа, Африка, Азия и Австралазия.

Със своя звезден актьорски състав, включващ носителя на „Златен глобус“ и номиниран за „ЕМИ“ и „Тони“ актьор Гейбриъл Бърн („Психотерапия“) и Дейзи Едгар Джоунс („Нормални хора“), „Война на световете“ постигна рекордно висока гледаемост в on-demand услугата на CANAL+, като оригинална продукция (Creation Originale) на CANAL+.

Поредицата е излъчена по FOX в над 50 пазара в Европа и Африка, като с това става най-успешната регионална премиера от 2016 г. насам. Във Великобритания сериалът става най-успешната нова премиера по FOX от 2012 г. насам. Първи сезон на „Война на световете“ е сред най-добре представилите се сериали по EPIX в Щатите.

Ричард Кларк се завръща, за да режисира първите четири епизода от втори сезон на съвременната адаптация по класическия роман на Хърбърт Уелс. Бен А. Уилямс ще се присъедини към продукцията, за да режисира епизодите от пети до осми.

Наред с Гейбриъл Бърн и Дейзи Едгар Джоунс, в актьорския състав се завръщат Леа Дрюкер, Наташа Литъл, Стефан Кайар, Адел Беншериф, Тай Тенант, Стивън Кембъл Мур, Байо Гбадамоси, Арън Хефернан, Емил дьо Пресак.

Джони Капс и Джулиън Мърфи, изпълнителни продуценти и основатели на Urban Myth споделиха „Целият екип на Urban Myth Films беше изключително радостен от успеха на първи сезон и сме развълнувани отново да представим нашите смели оцеляващи в един разтърсващ втори сезон“.

В първи сезон на „Война на световете“ човечеството е почти изтребено след атака на извънземни нашественици. Останали са само малки групи от хора, които се борят за своето оцеляване. Никой не преживява нашествието по-осезаемо от Емили (Дейзи Едгар Джоунс), която открива, че може би има необичайна връзка с извънземните.

Във втори сезон нашите герои ще бъдат разтърсени от възможността нашествениците всъщност да са хора. Очаква ги напрегната битка, в която трябва са си върнат планетата. Отчаянието и желанието за оцеляване ще накара някои от тях дори да обмислят варианта да жертват един от съмишлениците си…

Мъжката зона