Вторият сезон на „Необикновените“ стартира през ноември

Любопитно

„Необикновените“, сериалът на 20th Century Fox Television и Marvel Television, чието действие се развива във вселената на „X-Men“, се завръща с втори сезон на 1 ноември от 22 часа по FOX.

Първи сезон на семейната приключенска поредица завършва с кадри от щаба на мутантите в Атланта, който е атакуван и в последствие разрушен. Когато събитията достигат до критичната точка, се формират две мутантски фракции, съюзите се изменят, а отношенията са подложени на изпитание. Въпреки, че силите на Стражевата служба са отслабени заради разпадането на Мутантската програма и оттеглянето на агент Джейс Търнър (Коби Бел), тя продължава преследването на мутанти.

Втори сезон представя действието шест месеца по-късно, в новата централа на Нелегалната мутантска мрежа във Вашингтон. Те са по средата на една все по-поляризирана нация, в която, както анти-мутантските настроения, така и движението за правата на мутантите, набират сила. X-Men са вярвали, че хората и мутантите могат да живеят заедно в мир – сега тази мечта е на косъм да бъде изгубена.

Втори сезон ни запознава с Рийва Пейдж (Грейс Байърс, „Империя“), силен и безмилостен мутант, който поема ролята на лидер на Вътрешния кръг. Тя има силата да излъчва мощни звукови взривове, които разбъркват мозъчните вълни. В този сезон ще видим и the Morlocks – познати на феновете на Marvel Comics – сенчеста група от мутанти, която живее под земята. В зората на мутантската епоха се появяват нови сили и противоречиви идеологии определят бъдещето на мутантската раса.

Поредицата е със звездното участие на Стивън Мойер, Ейми Акър, Натали Елин Линд и Пърси Хайнс Уайт в ролите на семейство Стракър. В сериала участват още Шон Тийл в ролята на Еклипс/ Маркос Диаз; Джейми Чънг в ролята на Блинк/ Кларис Фъргюсън; Ема Дюмонт в ролята на Поларис/ Лорна Дейн; Блеър Редфорд в ролята на Буревестник/ Джон Праудстар, Коби Бел в ролята на Джейс Търнър, Скайлър Самюълс като сестрите Фрост – Есме, Софи и Фийби; и Грейс Байърс като Рийва Пейдж.

„Необикновените“ е продуциран от 20th Century Fox Television в сътрудничество с Marvel Television. Мат Никс, Брайън Сингър, Лорън Шулър Донър, Саймън Кинбърг, Робърт Дънкан Макнийл, Дерек Хофман, Мелинда Су Тейлър, Рашад Райзани, Майкъл Хороуиц и Джеф Лоб от Marvel са изпълнителни продуценти. Никс, който е и showrunner на сериала, е написал пилотния епизод, режисиран от Сингър.

Снимки: © 2018-2019 Fox and its related entities. All rights reserved.
MARVEL TM & © 2017 MARVEL

Мъжката зона