Внимание, мъже! Продават положителни тестове за бременност

Man’s World

Продават положителни тестове за бременност в сайтовете за електронна търговия в интернет. Цените варират между 10 и 40 лв. В навечерието на празника на влюбените, който става все по-популярен и в България, тестовете с две чертички стават още по-търсени.

„За да зарадвате вашата половинка“ или „идеален за приятни изненади и шеги. Дискретно опакован.“ Това са част от рекламните послания с които онлайн търговци те приканват да си купиш положителен тест за бременност, съобщава БНТ.

Психологът Ана Тодорова разказва, че в Съединените щати подобни обяви са актуални още от края на 90-те години и са известна първоаприлска шега. Всъщност жените лъжат мъжете, че са бременни още от древни времена, но тогава просто не е имало тестове.

„Това е чудесен начин да изманипулираш някой, може да е банално, но за много хора това би било причина да се оженят за някой“, категорична е тя.

Оля Малинова е една от жените от нашумелия Стенд ъп спектакъл „One Night Stand“ . Монологът ѝ обръща специално внимание на тестовете за бременност.

„Аз бих посъветвала жените, вместо да дават 30-50 лв. за тест за бременност, да дадат 12 лв. за въже и с това въже също могат да вържат един мъж много успешно“, казва Оля.

И макар продажбите на положителни тестова да не са незаконни, това може да е коварно оръжие, което да се използва с користни цели.

Мъжката зона