Вместо виц: Търси се млад специалист с 20 г. трудов опит

Търси се млад специалист с 20 г. трудов опит. Да говори 17+ езика (единият да е суахили). Да притежава шофьорска книжка категории A, B, C, D, E, F, K, L, M, N, както и собствени автомобил, бус, камион, делтапланер, самолет и подводница, които да е готов да се ползват за нуждите на фирмата.

Да има дипломи по: психология, философия, металолеене, грънчарство, всички инженерни спеациалности, ръчна бродерия и да може да лекува рак.

Да владее C, C+, C++, C+++, Apache, Python, Boa, Java, Mysql, CSS, Mydhasjkaa и други подобни. Да умее да прави торти, банички и баклава и редовно да черпи с тях на работа.

Да владее изкуството да свири на флейта, цигулка, гайда и тромбон, докато жонглира, карайки велосипед по горящо въже. Да дресира мечки, да говори с котки.

Да не пуши, пие, спи, яде и сере, както и никога да не се разболява. Да издържа 14 минути под вода и да умее да надплува акула.

Да живее в същия блок, в който е офисът на фирмата и винаги да си вдига телефона преди да е звъннал. Да не е женен, да няма болни възрастни роднини или деца, както и да не иска такива.

Да има две села, от които редовно да носи суджук, домашни вино и ракия. Да умее да работи в екип под напрежение с 11 мениджъра, PR, HR, JR, RR и т. н.

Ние предлагаме:
– минимално заплащане – аванс на дъжд, заплата на вятър
– някакви осигуровки
– ежечасно овикване от шефа, жена му, баща му, етърва му и прасвакото на етървата
– вчерашно кафе трета варка почти всяка сутрин
– собствени: стол (с един куц крак), бюро (с два куци крака), химикал (леко сдъвкан, наполовина изписан), чифт разноцветни гети (бабата на шефа само плете и плете…)
– ръката на тетката на шефа (позапазена жена на 67, трикратна вдовица, със собствен чифт чене и 6 деца от различни бащи, не можем да намерим кой да я издържа)

Моля, само за сериозни кандидатури.

Мъжката зона