Високи или ниски – кои са по-добри в леглото?

Любопитно

Експерти от британската частна медицинска компания BodyLogic са провели изследване с участието на над 1000 мъже доброволци. Учените са анализирали височината на мъжете в сантиметри и успехите им в интимната сфера, а резултатите са повече от красноречиви.

58.3 процента от господата, приемани за снажни, редовно триумфират между чаршафите; колегите им със средна височина се хвалят в 54% от случаите, а най-ниските – в 50%. Причините за явлението се коренят в самоувереността, твърдят психолозите.

Цели 62.4 на сто от високите участници в проучването се самоопределят като „сексуално привлекателни за жените“. Може би точно поради тази причина и шестима от всеки десет участници изразяват желание да „порасне“ още мъничко – като тази мечта се изразява както от хората с повече, така и от тези с по-малко сантиметри.

На въпроса „Бихте ли желали партньорът ви да бъде по-висок“, 36.6 процента от дамите отговарят положително – като сексът дори не е водещата причина за тази им реакция. Доброволките твърдят, че високите мъже са по-успешни в професионалния си живот, получават по-добри пари и се радват на по-добро отношение от страна на колегите и началството.

Изследването също така разкрива и идеалния ръст за мъжете – 182 см. При жените летвата пада на скромните метър и 52.

Мъжката зона