Три крими сериала с премиера през януари

Любопитно

Ако работите от вкъщи и единственото ви бягство от натоварената работна обстановка са готините сериали, имаме нещо за вас.

Цели три премиерни заглавия тръгват в началото на новата година в ефира на FOX Crime.

Мъжкият канал от портфолиото на Disney ще ни представи нов прочит на Агата Кристи, ще ни разходи до тропиците и ще не срещне с един знаменит литературен детектив.

Те бяха десет, сезон 1

Продукцията е първата съвременна адаптация на шедьовъра на Агата Кристи, най-продавания криминален роман на всички времена.

Десет души – пет жени и петима мъже, са поканени в луксозен хотел на самотен тропически остров. Скоро те осъзнават, че са напълно изолирани от останалия свят и нямат достъп до каквито и да е средства за комуникация. Ситуацията бързо се превръща в най-ужасния им кошмар.

Защо са били примамени в този злокобен капан? Отговорът се крие в тяхното минало и събития, които всеки от тях се е опитал грижливо да прикрие. Сега, под горещото островно слънце, те ще платят за грешките си. Накрая няма да остане нито един. Един по един те ще станат жертва на убийство и ще остане само въпросът: Кой е убиецът?

В ролите: Самуел льо Бян, Гийом де Тонкюдек, Мариан Деникур

6 януари, сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България
60 мин., драма/криминален

Убийствени тропици, сезон 1

На тропическия остров Мартиника две служителки на реда са принудени да обединят сили за разследването на множество убийства. Едната се придържа стриктно към закона и реда, докато другата е с далеч по-либерални виждания. Те не се спират пред нищо!

Макар да са пълни противоположности, това дуо ще направи всичко по силите си да поддържа реда и закона на острова, който има своите особености и нрав.

В ролите: Соня Роланд, Беатрис де ла Булей, Жюлиен Берамис

14 януари, четвъртък @ 22: 00 ч.
Премиера за България
60 мин., драма/криминален

Петра, сезон 1

Криминалната драма вдъхва живот на знаменития детектив от бестселърите на Алисия Хименес Бартлет. Находчивата и нетрадиционна Петра Деликато се занимава с изтощителна административна работа в Генуа, когато неочаквано се налага да се заеме с разрешаването тежки престъпления заедно с полицай от старата школа – Антонио Монте. Двамата са много различни, но споделената им амбиция да разкриват истината води до учудващо успешно партньорство. Те се сблъскват със суровата реалност на престъпния подземен свят на Генуа, но същевременно търсят и смисъла на живота.

В ролите: Паола Кортелеси, Андреа Пенаки

8 януари, петък @ 22:00 ч.
Премиера за България
120 мин., драма/криминален

Мъжката зона