Трети сезон на сериала „911“ се завръща по FOX

Лайфстайл

Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър пресъздават един драматичен сериал, който показва изпълненото с напрежение ежедневие на полицаите, пожарникарите и диспечерите на спешния телефон 911, които се отзовават на най-плашещите, шокиращи и опасни спешни ситуации. Всеки един служител на тези екипи за спешна помощ трябва да се опитва да балансира между това да спасяват най-уязвимите и това да решават личните си проблеми.

В трети сезон екипите за бърза помощ са повикани, когато голямо цунами връхлита Санта Моника. След травмите от предишния сезон Бък изпитва трудности при завръщането си в отряда, докато в същото време нова мистерия кара Атина да си припомни как е станала полицай.

В този провокативен сериал участват номинираната за наградите Еми и Оскар Анджела Басет, номинираният за Златен глобус Питър Крауз и номинираната за Златен глобус Дженифър Лав Хюит. Към тях се включват и Оливър Шарк, Аиша Хайндс, Кенет Чой, Рокмонд Дънбар и др.

Сериалът е продуциран от 20th Century Fox Television, заедно с Ryan Murphy Television и Brad Falchuk Teley-Vision. Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър са създатели, изпълнителни продуценти и сценаристи на поредицата, а Брадли Буикър е изпълнителен продуцент и режисьор. Алексис Мартин Уудол, Анджела Басет и Питър Крауз също влизат в състава на изпълнителните продуценти.

911, Сезон 3 (part B)
От 14 април 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за канала

Мъжката зона