Том Харди е новият Ал Капоне

Лайфстайл

Актьорът Том Харди е неразпознаваем – плешив и с белези. Така той се промени за новия си филм, в който влиза в образа на Ал Капоне. В момента Харди снима новия филм „Фонзо“, в който претворява един от най-големите гангстери на всички времена, легендарният Ал Капоне. Той толкова много се вживява в тази роля, че феновете не могат да го разпознаят.

Режисьорът Джош Транк сподели сцени от снимките. Фотографиите бързо се разпространиха в социалните мрежи и повечето от феновете му не можеха да повярват, че това е той. Филмът разказва за късните години на Капоне, когато той излиза от затвора, страдайки от начална форма на деменция.

Харди наскоро призна, че във филма няма да изглежда като класическия Ал Капоне, но разбира се ще има трансформация.

„Няма драматично да се променям за Капоне, както го направих за ролята на Бейн в „Черният рицар“. Мисля, че тогава нанесох вреди на тялото си, особено чрез напълняването. Ако отново започна да пълнея, мисля, че ще се разпадна като кула от карти“, призна актьорът.

Харди и неговата съпруга – Шарлот Райли, се сдобиха с второ дете, синът им Форестър, в края на миналата година, което получи името си заради любимия филм на Харди „Форест Гъмп“ и ролята, пред която Том се прекланя – тази на Том Ханкс.

Мъжката зона