Том разкри връзката си с Диана Димитрова

Интересно

Наскоро член на „Капли“ беше един от най-специалните гости на самостоятелната изложба на актрисата, която се откри в известна столична галерия. Според Здравков двамата се запознали през 2015 г., докато снимали клип към песента му „Няма време“.

„Тогава няколко пичове от НАТФИЗ, от режисура и актьорско майсторство, много готини момчета, които щяха да завършват, ми се обадиха и ми предложиха да направим съвместен проект. Или да снимам клип към песента ми, или да го ползвам като курсова работа. вече са големи, известни режисьори, които работят с най-големите български телевизии”, а аз тогава бях още студент, разказва бившият любовник на актрисата Албена Михова.

„Препоръчаха ми Диди. Мислех, че дори е някаква шега, че ще нарисува. Там тя нарисува картина, играеше дама, която е в клетка и гледа не само отстрани.“Тя каза, че е била много повлияна от цялата песен, слушала я е повече от седмица, била е обсебена от нея. Но хората на изкуството сме такива, винаги търсим вдъхновение в нещо”, казва Тома Здравков.

Певицата с дрезгав глас добави, че актрисата обича да рисува по негова музика и произведения, които харесва.

„Много ми е готино, защото някак си я вдъхнових да работи. Голям фен съм й, защото е много талантлива не само на сцената и екрана, но и по принцип“, каза още Томата.

Мъжката зона