Титанът Ози Озбърн кани на тату парти в 50 града по света

Любопитно

В навечерието на 20 февруари и световната премиера на новия албум „Ordinary Man“ на Ози Озбърн повече от 50 града в цял свят ще отворят вратите си за най-мащабното международно събитие за татуировки и listening парти на албум в историята. Ден по-късно носителят на Grammy изпълнител/автор и член на Залата на славата на рокендрола ще дава автографи в Amoeba Records в Холивуд, Калифорния в деня на премиерата на албума – 21 февруари.

Феновете, които ще посетят събитията на 20 февруари, планирани да се проведат едновременно в студиа за татуировки в 50 града в цял свят, не само ще имат възможността да слушат „Ordinary Man“ преди световната премиера на албума, но и ще бъдат сред първите, които ще могат да си изберат от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ози.

В деня на премиерата на албума Озбърн ще бъде домакин на първото си in-store събитие от 10 години насам, което ще се проведе в Amoeba Records, Калифорния. Желаещите да се включат трябва да закупят албума, наличен на CD, LP или picture disc (грамофонен запис с обложката на албума), от магазина в Amoeba Холивуд на 21 февруари.

„Ordinary Man“ е първият солов албум на Озбърн от 10 години насам. Студийният проект е записан в Лос Анджелис и включва продуцента Andrew Watt на кирати, Duff McKagan от Guns N’ Roses на бас китара и Chad Smith от Red Hot Chili Peppers на барабани. Освен основния бенд, албумът съдържа звездни колаборации с част от приятелите на Ози, а именно Елтън Джон, Слаш, Post Malone и Том Морело.

Мъжката зона