Създадоха първия пъб на колела

Ти и Тя

Противоепидемичните мерки във Великобритания продължават да държат заведенията затворени и това е накарало някои по-находчиви бизнесмени да се адаптират бързо към новата ситуация. Точно това е сторил директорът на Forest Road Brewing Company Питър Браун, който е създал първия пъб на колела в столицата, съобщава Reuters.

Слогънът на новата кръчма е “Специален отряд за бирено реагиране“ и както може да се предположи, той разнася студена бира по домовете на хората.

“В микробуса не се побира толкова пиво, колкото бихме продали в пъба в петък или събота, но пък получаваме за награда чистата радост в очите на нашите клиенти, когато видят запотената чаша с бира за пръв път от шест седмици“, коментира иноваторът.

От 23 март насам баровете на Острова са затворени, което до голяма степен повлия негативно на нагласите в обществото около пандемията. Първо бе спрян футболът, а след това и традиционните алкохолни турове през уикенда, което до голяма степен изчерпва заниманията в свободното време на обикновения англичанин.

Промените в закона, според които магазини и ресторанти могат да продължат работа, ако започнат да работят с доставки, обхваща и заведенията за алкохол.

Мъжката зона