„Светкавицата“ се завръща през ноември

Ти и Тя

След години борба срещу злодеи и многократно спасяване на Сентрал Сити, Бари и жена му Айрис решават, че най-сетне могат да намерят малко време за себе си и да се насладят на новия си живот като младо семейство.

Tяхната идилия е прекъсната от появата на Нора Уест–Алън, тяхната дъщеря от бъдещето, която притежава способностите на баща си. Нора е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта на родителите си, за да я поправи и да се върне в своето време.

Екипът отчаяно се опитва да открие начин да ѝ помогне. Междувременно откриват, че нейното присъствие е променило времевата линия, което води до ранната появява най-опасния и безмилостен враг на Светкавицата – Цикада.

Екипът се обръща за помощ към Шерлок Уелс (детектив от Земя-221), за да им помогне в издирването на Цикада, докато Бари учи Нора как да овладее способностите си и да бъде герой.

Нора се присъединява към екипа при залавянето на нови метахора, но скоро след това тя се компрометира, когато става ясно, че работи с един от най-старите врагове на Светкавицата – Тоун.

Нора обаче се оказва невинно въвлечена в плана на Тоун и успява да помогне на екипа да победи, както него, така и Цикада. Унищожаването на двамата злодеи обаче води до ужасяваща загуба, защото Нора се самоизтрива от времева линия, което разтърсва екипа из основи.

След загубата на Нора Бари фокусира цялото си внимание и усилия върху залавянето на метахора, постигайки рекорд за няколко месеца. В същото време останалите членове от екипа се опитват да се справят с промените поотделно.

Всичко се променя, когато д-р Рамзи Росо, който иска да намери лек за смъртта, е обзет от отчаяние и амбиции и се превръща в нов злодей… Блъдуърк.

В ролите:
Грант Гъстин като Бари Алън / Светкавицата
Кандис Патън като Айрис Уест – Алън
Даниел Панабейкър като д-р Кейтлин Сноу
Карлос Валдес като Сиско Рамон

Гледайте шестия сезон на „Светкавицата“ от 9 ноември 2020 г., понеделник – сряда по FOX @ 22:55 ч.

Мъжката зона