Стрес? Секс!

Лайфстайл

Времената, в които живеем, стават все по-напрегнати. Все по-често ни се прищява да ударим телевизора с чук и всичко да приключи. Стресът ни заобикаля, обгръща, залива. Отвсякъде. Каквото и да правим, каквито и книги за самоусъвършенстване да четем – той е тук!

Скоро ще стане почти година, откакто обявиха първото извънредно положение. Още тогава ви казах, че според мен единственият изход е любовта. Нищо че тая думичка в известен смисъл ви плаши! Веднага я сменям! Близостта. Интимността. Няма по-добра антистрес терапия от прегръдката! Или хайде – да си дойдем да думата, за да не кажете, че увъртам излишно – от секса!

Някои хора твърдят, че като им е тъжно, въобще не им е до тия упражнения! Ами, правете ги по-често и ще ви стане весело! Ще видите как ще се отпуснете и ще се понесете на крилете на желанието, на безметежността и екстаза! Та това е толкова нужно, колкото направо не предполагате! Неслучайно има една приказка, че сексът е здраве! Бих добавил, че освен здраве, е и потребност. Той е основата на всяка една връзка. Ако нещо не ви вървят отношенията с партньора – замислете се какво се случва в леглото. Ако там няма пожари, скоро всичко ще угасне и тогава ще се чудите как да постъпите. Препоръчително е да се действа навреме, преди да е станала някоя беля!

„Ама ние сме в депресия, не ни се прави секс!“, ще отвърнат някои от вас. И аз напълно ще ги разбера. Съвсем нормално и обяснимо е. Обаче! Едно голямо обаче! Ако вие не се противопоставите съвсем съзнателно на това състояние, то ще ви отнесе като вълна. Мен тая вълна ме е отнасяла безброй пъти и затова си позволявам да ви давам акъл! Тя е страшна – висока и солена вълна! И ако вие не окажете съпротива, е възможно утре въобще да не ви се става от леглото. Това е сигурен знак, че сте минали предела на тъгата си. Че сте прескочили прага на търпението си.

Затова, уважаеми, постарайте се да сте във форма въпреки всичко. Сексът е не по-малко необходим от здравословното хранене. Ако ядем само банички, понички, пици, бургери (Бога ми, вкусни са!), е нормално да качим килограми! Ако нямаме активен полов живот, нормално да сме изнервени. Важи с пълна сила и за двата пола! Грижата трябва да е взаимна и постоянна. И ще видите как останалото ще се намести като парче от пъзел. Ще пасне. И ще има повече радост наоколо! Да има радост е хубаво! Чувате ли?

Мъжката зона