Стратегии за залози на футбол, подходящи за начинаещи и напреднали

Любопитно

Разликата между успешния и неуспешния залагащ е в използването на правилната стратегия. Залагането на футболни мачове изисква добре разработен игрови план.

Ако разчитате само и единствено на късмета си, вашите пари ще се стопят много бързо. Ето какво препоръчва bet365 на 7sport. net.

Като първо и основно правило – не пропускайте да прочетете всички условия и оферти, които предлагат букмейкърските компании.

Използвайте двоен шанс залози

Една от най-големите грешки на новаците е, че те разчитат само на най-опростените типове залози (1×2), убедени че те ще им осигурят по-голям шанс за печалба. Използването на двойни залози значително ще увеличи шансовете ви за печалба, както и потенциалния коефициент. И нямаме предвид единствено класическото 1x, x2 или 1/2. Нашият съвет е да използвате залози като: отбор А да спечели и двата отбора да отбележат гол, мачът да завърши наравно и да има над определен брой картони и т. н.

Не пропускайте допълнителните бонуси

Повечето компании за онлайн залози имат бонус системи, които са добър стимул за играча. Най – популярния бонус сред букмейкърите е така наречения бонус за „Добре дошъл“. Не се притеснявайте да се възползвате от своя начален бонус за новорегистрирал се в платформата. Bet365 бонуси например, предлагат бързо зареждане на 100% върху началната ви депозирана сума. Това добър старт за вас, който удвоява шансовете ви за печалби.

Не подценявайте важността на малките залози

Друга типична грешка е да се залага само и единствено на сингъл (само на едно събитие). Правите колонки значително намалят шансовете за печалба и също не са препоръчителни, но пък спокойно може да добавите няколко сигурни срещи, които допълнително да вдигнат коефициента на вашия залог.

Винаги правете предварително проучване

Дори и професионалисти в сферата на спорните залози, понякога, предпочитат да заложат на „усещане“, вместо на фактите. Ние смятаме, че е най-добре да гледате на спортните залози като на бизнес. Няма как да натрупате печалба, ако се доверявате единствено и само на инстинктите си. Успешния бизнес изисква добро планиране и подробно предварително проучване. Разгледайте последните мачове на двата отбора, срещите помежду им, статистическите показатели и всички новини около тях.

Следете представянето си

Ако имате желание да се развиете в тази сфера, не може да разчитате само на анализ на отборите. Трябва да сте наясно и как се справяте самите вие. Поддържайте статистика с всички ваши залози, независимо дали са печеливши или губещи. Опитайте се да намерите собствените си грешки. Добра тактика е да анализирате представянето си на всеки три месеца, като непрекъснато се опитвате да повишите процента си на успешни прогнози, макар с малко. Също така може да опитате да промените стратегията си за залози и да вклините нещо по-успешно в собствената си тактика. Опитвайте и различни типове залози (голове, корнери, картони). Единствено и само поддържането на подробна индивидуална статистика ще ви помогне да имате пълна картина за възможностите си. Съществува парадоксът, че всички играчи помнят и говорят само за победите си, но не казват колко много са загубили, преди късметът да им се усмихне с успешен залог.

Не очаквайте да спечелите веднага

Един обикновен залог няма как да ви направи богати. Не мислете за това. Поставяйте си цели в дългосрочен план. Най-голямата грешка, която може да направите е да се опитвате да преследвате нереални коефициенти. Правите колонки с много мачове са страшно изкушаващи, но за съжаление, изключително рядко излизат печеливши. Това е клопката, която букмейкърите залагат и от която идват основните им печалби. Придържайте се към реалистични прогнози и търсете висок процент на успеваемост.

Икономист по образование и журналист по призвание. Фен на мощните мотори и бързите коли. Работил е в някои от най-големите електронни медии у нас. Слуша рок и не крие, че сред любимите му банди са The Struts, Sonic Youth и Soundgarden.

Мъжката зона