Стартира порталът Mustache. bg – мъжката зона

Man’s World

Ето ни! Тук сме официално! В първия ден от моември, месеца, в който мъжете зарязват самобръсначките и пускат мустаци, се роди © Мустак – мъжката зона, която диктува правилата и дава думата на силния пол.

Порталът Mustache. bg е мястото на джентълмените от XXI век. Те спортуват, флиртуват, забавляват се… живеят на пълни обороти. Те шофират, обичат, печелят и губят! Те са съпрузи, бащи и приятели!

А от 1 ноември имат своето място – за четене и споделяне. Mustache. bg ще забавлява и информира, но и ще дава думата на своите читатели. Всеки може да бъде автор и да разкаже своята лична история.

Датата на старта не е избрана случайно. На 1 ноември започва най-мъжкият месец в годината – месецът на мустака в подкрепа на каузата за информираност за мъжките здравословни проблеми.

Идеята за моември се заражда през 2003 г. в Мелбърн, Австралия, когато трийсет приятели решават да вдъхнат живот на позабравения от мъжете мустак. Оттогава в начинанието взимат участие милиони мъже и жени по цял свят.

Правилата са прости: В началото на месеца мъжете, решили да станат част от идеята на моември, трябва да са гладко обръснати. През следващите 30 дни те пускат мустаци. Брадите и съединяването на мустаците с бакенбардите са забранени, но пък формата на окосмението на горната устна на участниците е по техен личен избор. И на всеки, който ги попита за промяната, обясняват рисковете от рак на простатата и профилактиката на заболяването.

Дали ще пуснеш мустаци или не – това няма значение, стига да се погрижиш за твоето здраве и здравето на важните мъже в живота ти: съпруг, брат, баща, дядо…

А ние от мъжкия портал © Мустак ще бъдем до теб всеки ден – със или без мустаци.

За любопитни новини и забавни информации
станете наш фен във Facebook или ни последвайте в Twitter.

Мъжката зона