Спечели яки подаръци от филма „Цар Лъв“

Man’s World

До завръщането на царя остават броени дни. На 19 юли кината ще бъдат огласени от една от най-емблематичните филмови мелодии, а добре познатата история ще се възроди триумфално, за да надхвърли всички очаквания.

Приключенският филм „Цар Лъв“ отново ще ни отведе в африканската савана, където се ражда бъдещият цар. За малкия Симба неговият баща и велик цар на животните Муфаса е истински пример. Заради семейния дълг и възхищението към баща си той приема съдбата си на наследник на трона още по-сантиментално и отговорно.

Не всеки в царството обаче е щастлив от появата на малкото лъвче. Злият брат на Муфаса – Скар, който до този момент е бил наследник на царския трон, вече крои пъклени планове. Битката за Лъвската скала е белязана от предателство, трагедия и драма, които пагубно се отразяват върху живота на Симба.

На фона на изключително драматичните събития и зрелищни сцени, дело на най-иновативните визуални технологии, зрителите ще се срещнат отново и с двама от най-емблематичните герои от „Цар Лъв“ – сладурите Тимон и Пумба. Те са не просто най-верните приятели на Симба и негово вдъхновение с неостаряващото „хакуна матата“ кредо, но и един от най-ярките филмови тандеми в историята.

С неотлъчната си подкрепа те му помагат да върви по пътя към неговото съзряване, за да може да приеме съдбата си на цар и обединител. Време е битката да започне и единственият цар да заеме мястото, което му принадлежи по право.

Режисьор и сценарист на „Цар Лъв“ е създателят на феномена от 2016 г. „Книга за джунглата“ Джон Фавро, който е и част от продуцентския екип заедно с Джефри Силвър и Карън Джилкрист.

„Цар Лъв“ влиза величествено в кината на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, а в дните до премиерата на филма с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най ви даваме шанс да спечелите страхотни награди от лентата – шапка, магнитна рамка за снимка или тениска.

Въпросът е: Кой е любимият ви герой от „Цар Лъв“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 17 часа на 18 юли и бъдете готови за награда. Успех! А как изглежда пълното подреждане на любимите ви герои от „Цар Лъв“ ще разберете в петък, 19 юли, в електронното списание © 10-те най.

Играта приключи!

Мъжката зона