Спечели сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 3“

Man’s World

Достатъчно смели ли сте за последната колекция от страшни приказки?

Ще излезете ли на среща с красиво привидение? Бихте ли доближили мъгливо тресавище, ако из него дебнат страховити твари? Възможно ли е да надхитрите мистериозното черно куче, което всяка вечер навестява дома ви? Знаете ли как да победите истинска вещица? Ще успеете ли да избягате от плашилото Харолд?

B богато илюстрирания сборник „Страшни приказки за мрачни вечери 3“ американският писател и фолклорист Алвин Шварц събира някои от най-дръзките и увлекателно разказани митове и легенди, а цялостното художествено оформление отново е дело на изключителния Стивън Гемъл.

За да се справите с Торбалан и с досадния полтъргайст, който обитава дома ви, за да разберете как да реагирате, ако срещнете призрак във влака или ако ви ухапе паяк, трябва да разгърнете точно тази книга – тя ще ви шокира и разсмее, но и ще ви подготви за всички странни създания, които тихичко ви наблюдават в мрака!

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 3“.

Въпросът е: Как е името на португалската версия на митичния Торбалан?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 2 април и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона