Спечели сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 2“

Man’s World

Достатъчно смели ли сте за нова порция страшни приказки?

Бихте ли качили на автостоп истински призрак? Ще отворите ли прозореца, ако чуете почукване върху стъклото? Ще дръзнете ли да погледнете в огледалото, ако знаете, че в отражението може да видите нещо зловещо? Обичате ли да си правите кулинарни експерименти, особено ако съставките на вечерята имат подозрителен произход?

B богато илюстрирания сборник „Страшни приказки за мрачни вечери 2“ американският писател и фолклорист Алвин Шварц събира още по-разнообразни и симпатично стряскащи истории от фолклора на Северна Америка, като не пропуска да включи в съдържанието сюжети, които идват и от други краища на света. Стилът е все така семпъл и увлекателен, а солидната доза хумор и ирония подсилва ефекта от четенето и превръща разлистването на страниците в незабравимо и куражлийско приключение!

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 2“.

Въпросът е: Кой е художникът, който стои зад впечатляващите илюстрации в сборника „Страшни приказки за мрачни вечери 2“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 12 декември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона