Спечели романа „Тебеширения човек“ от К. Дж. Тюдор

Любопитно

През 1986 г. Еди и приятелите му са деца на прага на юношеството. Дните им минават безметежно, в шляене в покрайнините на задрямалото английско селце, където живеят, и в търсене на нещо вълнуващо.

Еди среща г-н Халоран, Тебеширения човек, и му хрумва идеята за таен код: децата започват да рисуват малки фигури с тебешир, които им служат да си разменят послания, понятни единствено на тях. Докато един ден мистериозно появило се тебеширено човече ги отвежда право към разкъсано човешко тяло и след това нищо не е същото.

През 2016 г., вече пораснал, Еди смята, че е загърбил миналото. Докато неочаквано получава писмо с тебеширена фигура. Същото писмо са получили и приятелите му, които решават, че това трябва да е лоша шега. Но шегата става зловеща, когато се оказва, че един от тях е мъртъв. За да спаси себе си, Еди трябва да разбере какво всъщност се е случило преди толкова много години.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите романа „Тебеширения човек“ от К. Дж. Тюдор.

Въпросът е: През коя година излиза дебютният роман на К. Дж. Тюдор?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 4 март и бъдете готови за награда. Успех!

Мъжката зона