Спечели романа „Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна“ на Юнас Юнасон

Man’s World

След дълъг и изпълнен със събития живот Алан Карлсон се озовава в старчески дом, който смята за своя последна спирка на земята. Единственият проблем е, че доброто здраве не го напуска, а смъртта не бърза. На стотния си рожден ден рожденикът решава да избяга през прозореца на стаята си, за да се спаси от тържественото честване.

По домашни пантофи и без план за действие Алан предприема неочаквано и за самия себе си бягство, изпълнено с безброй невероятни приключения. Спонтанно извършена кражба на куфар, собственост на престъпна организация, го среща с колоритни приятели, които с готовност се присъединяват към него.

Алан Карлсон ще се върне в миналото и ще се срещне лично с най-знаменитите политически фигури по земното кълбо – от Франко до Сталин и от Труман до Дьо Гол – и навсякъде ще свърши по нещо „полезно“, оказвайки влияние върху най-важните световни събития.

Достоен за филм на Уди Алън, за перото на Кърт Вонегът или Арто Паасилина, романът ще ви накара да се превивате от смях. От друга страна обаче всичко в книгата изглежда толкова сериозно, че на моменти се питаме…

… а дали пък нещата и в действителност не са се случили именно така.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите романа на Юнас Юнасон „Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна“.

Въпросът е: Кой е режисьорът, който стои зад филмовата адаптация на романа „Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 21 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона
Добави коментар