Спечели романа „Пропукване“ от Карин Слотър

Man’s World

В богаташките квартали сигурността е по-важна от всичко. Но точно там красиво младо момиче е убито в една от скъпарските къщи. И не само това – майката заварва убиеца над трупа на детето си и в последвалата отчаяна битка на живот и смърт успява да го удуши с голи ръце. А кошмарът едва започва…

Специален агент Уил Трент пристига на местопрестъплението и скоро открива това, което всички други са пропуснали. Сцената на двете убийства е само прикритие за демоничен замисъл, който се простира далеч в миналото и в който не един живот ще бъде изложен на смъртна опасност.

Трент има да се бори и с омразата, която е натрупана срещу него, след като корумпирани полицаи са уволнени заради негово вътрешно разследване. Той трябва да престане да си играе на вълк единак и да се довери на своята партньорка – която има свои собствени причини да го ненавижда, също както и семейството, в чийто живот е нахлуло злото.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Пропукване“ от Карин Слотър.

Въпросът е: Как се казва новият трилър на Карин Слотър, който предстои да излезе у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 18 февруари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона
Добави коментар