Спечели романа „Прокоба“ от Камила Лекберг

Лайфстайл

В „Прокоба“ скандинавската кримикралица Камила Лекберг заплита поредната си майсторска интрига от поредицата за Патрик Хедстрьом и Ерика Фалк.

След сравнително спокойна зима полицаите от управлението в Танумсхеде са затрупани с работа. Пътна злополука във Фелбака събужда съмненията на Патрик, защото в кръвта на загиналата зад волана е открито голямо количество алкохол, а близките ѝ твърдят, че не близва спиртни напитки.

Патрик се нагърбва с разследването и открива и други подобни случаи, зловещо напомнящи стила на сериен убиец. Същевременно в Танумсхеде започват снимки на риалити предаване, една от участничките в което е намерена зверски убита. Кой и защо е посегнал на младата жена?

Патрик се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си. Принуден е да балансира между две паралелни разследвания, а сватбата му с Ерика чука на вратата. И сякаш всичко това не стига, сестрата на Ерика, Ана, е изпаднала в тежка апатия и Ерика е принудена да се грижи сама за три деца…

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите романа „Прокоба“ на Камила Лекберг.

Въпросът е: Лекберг избира родното си място за сцена на своите романи. Къде е родена тя?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 21 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Мъжката зона