Спечели романа „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг“ на Линда Рътлидж

Любопитно

Очарователен дебютен роман за историята на няколко поколения от виден тексаски род, за пропуснати възможности и нови шансове, за великодушие и изкупление.

В навечерието на новото хилядолетие и непосредствено преди края на своя живот ексцентричната и заможна Фейт Бас Дарлинг решава да разпродаде старинните вещи, съхранили историята на пет поколения от рода ѝ и един куп съкровени семейни тайни. Защо? Защото Бог ѝ е пошушнал да го стори.

Жителите на скромното тексаско градче се стичат на моравата пред красивата къща от ХIХ в., където ги очаква изящна колекция от антики, предлагани на безценица. Обрисувани с добросърдечен присмех и в живописни подробности, хора и предмети се търсят и намират, разказват злокобни, трогателни и вдъхновяващи истории, пресичат пътищата си и се отправят в нови посоки.

Романът поставя важните теми за вярата и религията, за почтеността и храбростта, за обичта и отчуждението, за взаимната толерантност, за дребнавостта и щедростта, но поражда и немалко въпроси: Притежават ли ни нашите притежания? Какво е човек без своите спомени? Как общуват нашите лични вселени?

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите романа „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг“ на Линда Рътлидж.

Въпросът е: Как се казва филмът с участието на Катрин Деньов и Киара Мастрояни по романа „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 19 декември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона