Спечели романа на Ян Стокласа „Архивът на Стиг Ларшон“

Любопитно

„Архивът на Стиг Ларшон“ е документален роман на Ян Стокласа. Написан е под формата на вълнуваща история, но целта е всичко в него да бъде истина. Около трийсет страници се състоят от писма и бележки, писани лично от Стиг. Много от диалозите са предадени дума по дума, а други са драматизации, които се позовават на документи от архива на Стиг, както и на няколкостотин интервюта.

„Когато открих забравения архив на Стиг Ларшон, се потопих в свят, пълен с хора и събития, които сякаш бяха извадени от романите на Стиг. Персонажите бяха също толкова крайни, колкото Лисбет Саландер и Алексан­дър Залаченко.

Само че истински. Убийци и жертви. Шпиони, които шпионират други шпиони. Убити жени и деца. Хакнати компютри, тайни записи, мисии под прикритие. И смърт. Зла, внезапна смърт“, разказва Ян Стокласа.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство “Сиела” ви дават шанс да спечелите романа на Ян Стокласа „Архивът на Стиг Ларшон“.

Въпросът е: През 2011 година на екран излезе филм с участието на Даниел Крейг по роман на Стиг Ларшон. Как се казва този филм?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 17 часа на 8 август и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона