Спечели романа на Галин Никифоров „Фотографът“

Ти и Тя

Антон Апостолов, изключителен фотограф, чийто гений му е спечелил солидна репутация, тръгва по следа, която търси от месеци. Информацията е за легендарен ръкопис от XVIII век, в който се описва как може да бъде видяно и заснето лицето на Смъртта.

Автор е средновековният алхимик Нино Голярди, прекарал петнайсет години в Африка в племето на нилотите. Преди да напусне Африка, Нино създава своя ръкопис – произведение, което накъсва на три части, за да не попадне то никога в ръцете на погрешните хора.

Антон чувства, че е по-близо до това да открие и събере всичките три парчета, отколкото някой някога е бил преди него. Но докъде може да стигне човек в търсене на вечната красота? И какво остава от човека, когато недостижимото бъде достигнато?

В духа на „Сянката на вятъра“ на Карлос Руис Сафон, „Фотографът“ от Галин Никифоров е майсторски написан и завладяващ роман, който препуска между жанровете и вековете, за да ви направи част от едно пътешествие към недостижимото.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа на Галин Никифоров „Фотографът“.

Въпросът е: По коя новела на Галин Никифоров през 2011 г. е създаден едноименен пълнометражен филм?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 17 часа на 26 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона