Спечели романа „Инспекцията“ на Джош Малерман

Любопитно

Наричат ги Азбучните момчета. Всяко от тях е на 12 години. Всички заедно живеят в отдалечена от цивилизацията кула, насред гъсти иглолистни гори.

Децата никога не са напускали своя дом. Не познават живота такъв, какъвто е. Изолацията им е абсолютна и задължителна, наложена от техния наглед грижовен и авторитетен Б. А.Щ. А.

Първоначално дръзкият и морално спорен експеримент върви по план…, докато един ден момчетата не започват да си задават въпроси, да подлагат на съмнение правилата, да се бунтуват срещу своя умален свят… Готови ли са обаче за суровата истина, която ги очаква в края?

„Инспекцията“ е интелигентно конструиран трилър с фино социално послание, което ненатрапчиво ти влиза под кожата. Едновременно мистерия и антиутопия, романът носи в себе си духа на „Повелителят на мухите“ на Уилям Голдинг и напомня на „1984“ на Джордж Оруел. Шлифованият и увлекателен стил на Джош Малерман обаче създава препускащ сюжет, който не само те държи в напрежение, но и буди любопитни въпроси за моралните норми, които обществото ни налага от самото ни раждане.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Инспекцията“ на Джош Малерман.

Въпросът е: Китарист на коя рок група е Джош Малерман още от тийнейджърските си години?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 31 октомври и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона