Спечели романа „Двама братя“ от Бен Елтън

Любопитно

В един мразовит берлински ден на 1920 г. се раждат две бебета, обречени да воюват със своята родина. Двама братя, които делят всичко помежду си – освен момичето, което обичат. Двама близнаци по всичко, но не и по кръв.

В деня на раждането им в задушна мюнхенска бирария на бял свят се появява още едно бебе. Като много други бебета и това бе шумно и искаше внимание. Когато откри, че има глас, то го използва само за да крещи, а когато разбра, че има юмруци, ги размаха злобно, защото светът не беше такъв, каквото то искаше да бъде. Това бебе беше нацистката партия.

Германия се променя, докато тези три бебета растат. От лудите години на 20-те, изпълнени с екстатичен джаз, с разточителни забавления, но и смазваща финансова криза, до идването на власт на Хитлер и пълното преустройство на германската държава през 30-те. Ден след ден двамата братя и техните близки отстъпват под ударите на пропагандата и озверяването на довчерашните им приятели и съседи.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа „Двама братя“ от Бен Елтън.

Въпросът е: Бен Елтън е режисьор на култов мюзикъл, посветен на една от най-известните рок банди, създадена през 70-те години на миналия век. Кой е мюзикълът?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 4 февруари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона