Спечели колекцията на Тери Пратчет „Клавиатурна грешка“

Ти и Тя

Колекция от есета и други нехудожествени творби от Тери Пратчет „Клавиатурна грешка“, обхващаща цялата му писателска кариера – от ранните години до наши дни.

Тери Пратчет си спечели място в сърцата на читателите от цял свят с чудноватите истории от Света на диска. Но освен създател на вълшебни истории, той е и участник в редица каузи, включително борбата с болестта на Алцхаймер и правата на животните.

„Грешка на клавиатурата“ събира едни от най-изящните нехудожествени текстове на Пратчет, едновременно сериозни и сюрреалистични: от размишления за гъбите до какво означава да бъдеш писател (и защо банановото дайкири е толкова важно); от спомените на Баба Вихронрав до хипотези относно любовния живот на Гандалф и страстната защита на скъпи за него каузи.

С голяма доза чувство за хумор и човечност Пратчет излиза от Света на диска, за да даде глас на момчето, библиофила, компютърния чудак, шампиона на шапки, орангутаните и организацията „Dignity in Dying“.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите сборника на Тери Пратчет „Клавиатурна грешка“.

Въпросът е: От коя година Тери Пратчет е офицер на Британската империя?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 17 часа на 4 юли и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона