Спечели книгата „Силата на малките крачки“ на Страхил Иванов

Ти и Тя

Искаш да се промениш в положителна посока, но все не ти стига време да го направиш? Провалял си се многократно в опитите си да изградиш по-добри навици за себе си? Изгубил си вяра в собствените си възможности и в това, че изобщо можеш да се промениш? Примирил си се с това, че имаш слаба воля и самодисциплина и е невъзможно да бъдеш постоянен? Мислиш, че промяната може да бъде постигната единствено чрез големи амбициозни цели?

Ако отговори с „да“ на поне един от тези въпроси, животът ти ще се промени драматично в положителна посока, стига да си позволиш да откриеш силата на малките крачки. В „Силата на малките крачки“ няма да намериш обичайните изтъркани съвети за добри навици, а една изцяло нова система за промяна на поведението, която доказано работи и е изключително лесна за използване. При нея чрез поставянето на малки постижими цели си гарантираш, че ще напредваш в желаната от теб посока.

„Силата на малките крачки“ ще ти позволи да постигнеш невероятни резултати във всяка една сфера от живота си – хранене, тренировки, по-добър сън, четене, учене, самоусъвършенстване, бизнес и каквото друго пожелаеш.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона ви дава шанс да спечелите книгата „Силата на малките крачки“ на Страхил Иванов.

Въпросът е: Колко издадени книги има досега Страхил Иванов?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 23 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона