Спечели книгата на Райън Холидей „Твоето его е врагът“

Любопитно

Какво е общото между Джон Д. Рокфелер, Кърк Хамет, Стив Джобс, Елинор Рузвелт и Малкълм Екс? Всички те в един или друг момент от живота си са успели да надмогнат най-големия си враг – своето собствено его. И именно тогава са постигнали най-големите си успехи. В „Твоето его е врагът“ Райън Холидей дава пример с тях, както и с мнозина, които не са успели в тази битка.

Авторът черпи от мъдростта на древни мислители, от историята на войната, спорта, бизнеса, литературата и шоубизнеса, за да докаже, че няма по-голяма пречка пред успеха от човешкото его.

„Твоето его е врагът“ съдържа неудобни истини. Тайната на успеха не е това, което хиляди съвременни гурута и звезди проповядват. Не – вселената не се върти около нас, и колкото и специални, талантливи и умни да сме, колкото и да вярваме и да желаем успеха, той може да ни подмине, или пък да ни споходи за кратко и след това да ни срине напълно, ако не сме нащрек. Тайната на успеха и постигането на хармония в живота се крие в способността ни да се справяме със своя най-коварен враг, собственото ни его.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите книгата на Райън Холидей „Твоето его е врагът“.

Въпросът е: През коя година е роден авторът на книгата „Твоето его е врагът“ – Райън Холидей?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 2 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона