Спечели книгата на Крис Захариев „Да се изгубиш нарочно“

Man’s World

Крис Захариев се изгуби нарочно заедно със Стас и Ясен, направиха влог, след това и филм… ред е и на книгата! Историята на едно голямо приключение, което показва колко красива е България и какви неочаквани срещи се крият във всяко селце. Те са млади мечтатели, авантюристично настроени са, не се страхуват от живота без GPS и определено има какво да разкажат.

„Да се изгубиш нарочно“ е толкова книга, колкото е и фотоалбум, пътепис, дневник със спомени и скок назад във времето, в което стартира пътешествието, променило живота на автора. Без план, но с двама от най-добрите му приятели и цяло лято пред тях сред най-затънтените кътчета на нашата родина.

Това приключение, тази книга е за вас. За тези, които искат да се върнат на село, и за тези, които нямат село. За тези, които цял живот са спали на палатка, и за тези, на които предстои да им се случи. За тези, чието сърце трепва при мисълта за непознато място, и за тези, които предпочитат топъл чай вкъщи. За тези, които се питат „Че к’во толкова може да ви се е случило?“, и за тези, които знаят, че има ли неизвестно в уравнението, отговорът на задачата винаги е приключение.

За оптимистите и за тези, на които просто трябва да им се напомни, че животът е хубав. За изгубилите се и за тези, на които това не им пречи. По стръмните пътеки, в къщите на непознати баби, край изсъхналите реки и около тучните поляни в близост до недостроените хотели и преди всичко в раздрънканата ни кола винаги има още едно място.

В дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите книгата на Крис Захариев „Да се изгубиш нарочно“.

Въпросът е: През коя година Крис Захариев спечели престижната наградата „Будител на годината“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 9 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона