Спечели двойни кинобилети за филма „Момчета за пример“

Лайфстайл

Колко лош може да стане един ден? Творческият екип зад „Суперяки“, „Ананас експрес“ и „Саламена фиеста“ ни разкриват трудностите да бъдеш шестокласник в ексцентричната комедия „Момчета за пример“.

След като получава покана за първото си парти с целувки, 12-годишният Макс (Джейкъб Трембли, „Стаята“) изпада в паника, защото не знае как да се целува. Нетърпелив да получи някакви насоки, Макс и най-добрите му приятели, Тор (Брейди Нуун, „Престъпна империя“) и Лукас (Кийт Л. Уилямс, „Последният човек на Земята“), решават да откраднат дрона на бащата на Макс – дрон, който на Макс му е абсолютно забранено да пипа, за да шпионират по-голямата му съседка, която притежава завидни познания в областта.

Планът им обаче се проваля с гръм и трясък, а дронът е задържан. Отчаяни да го получат обратно, преди бащата на Макс (Уил Форте, „Последният човек на Земята“) да се прибере вкъщи, момчетата бягат от училище и дават начало на одисея от епично лоши решения, включващи случайно откраднати наркотици, пейнтбол в студентска бърлога и бягство, както от полицията, така и от ужасяващи тийнейджърки (Моли Гордън, „Безкраен купон“ и Мидори Франсис, „Бандитките на Оушън“).

Режисьор на „Момчета за пример“ е Джийн Ступнитски, който е и сценарист заедно с Лий Айсенбърг („Офисът“, „Палавата класна“). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг.

„Момчета за пример“ ще правят пакости в кината от 16 август, а в дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите два двойни кинобилета за филма.

Условието е: Споделете имената на поне две актриси, носителки на „Оскар“, с които вече си е партнирал Джейкъб Трембли.

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 15 август и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона