Спечели билети за филма „Хелоуин“

Лайфстайл

Джейми Лий Къртис се завръща към иконичната роля на Лори Строуд, която за последен път се изправя срещу Майкъл Майърс – маскираният убиец, който я преследва от четири десетилетия, след като тя едва се спасява в нощта на Хелоуин. Филмът е типичен хорър, който ще ни накара да се обръщаме уплашени и да надзъртаме през рамо, когато излезем от киносалона.

Изминали са 40 години откакто Майкъл Майърс е убил безскрупулно трима тийнейджъри. Успял да избяга от затвора, той се завръща у дома, за да довърши започнатото, а именно да убие Лори Строуд. Тя обаче е подготвена и го очаква. Въпреки че много хора я смятат за луда, Лори вярва, че той ще я намери и един от тях ще трябва да умре.

Майсторът на хоръра Джон Карпентър е изпълнителен продуцент и творчески консултант на филма, в сътрудничество с най-успешния в момента продуцент на хоръри Джейсън Блум („Бягай“, „На парчета“, „Истина или предизвикателство“). Вдъхновени от класиката на Карпентър, Дейвид Гордън Грийн и Дани МакБрайд написват нова история, следваща събитията във филма от 1978 г., а Грийн е и режисьор.

Тази седмица Форум Филм България, музикалният портал © Меломан. бг и електронното списание © 10-те най търсят най-страшните филми на ужасите, подходящи за нощта на Хелоуин. Във формата ТУК ще откриете списък с някои от емблемите в жанра, за които можете да гласувате, а ако вашият фаворит не е сред тях, без никакво притеснение можете да го добавите.

В края на седмицата трима от гласувалите ще спечелят двойни кинобилети за филма „Хелоуин“, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена. А как изглежда пълното подреждане на най-страшните филми на ужасите, подходящи за нощта на Хелоуин, ще разберете в събота, 20 октомври, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимия си страховит филм и бъдете готови за награда. Имената на наградените ще станат ясни в петък, 19 октомври. Успех!

Мъжката зона