„Спайдърмен: Вражеска атака” превзема лятото

Man’s World

Любимият супергерой на милиони по света – Спайдърмен, се завръща между кориците на „Спайдърмен: Вражеска атака”. Романът на Дейвид Лис е официално оторизиран от Marvel, а злодеят, срещу когото ще се изправи Спайдърмен, този път е не друг, а най-големият му враг: Уилсън Фиск, по-известен като Кингпин.

Двойнственият живот на Питър Паркър – като учен, който иска да се развива, и като Спайдърмен, защитникът на Ню Йорк от бандити, маниаци и злодеи – става все по-сложен. В допълнение неговата любима Мери Джейн прави първи стъпки в кариерата си на разследващ журналист и постоянно се излага на опасност, създавайки още грижи за Спайди.

Междувременно в града се е завърнал и безскрупулният мафиотски бос Уилсън Фиск, добре познат на Спайдърмен като Кингпин. Могъщият бизнесмен-мафиот е сред най-върлите врагове на Спайди, който преди време е дръзнал да го разобличи пред всички в Ню Йорк. За капак от известно време по улиците броди и друга заплаха – появил се е двойник на супергероя, който върши злини и се опитва да го злепостави по всякакъв начин.

На Питър ще му се наложи да се изправи пред редица предизвикателства, защото вражеската атака ще е по-силна от всякога…

Пригответе се за едно изпълнено с екшън приключение, в което Спайдърмен ще се опълчи срещу Кингпин, Норман Осбърн и други особено опасни и популярни злодеи от вселената на Marvel!

„Спайдърмен: Вражеска атака” на Дейвид Лис е официалната, одобрена от Marvel предистория на компютърната игра Spider-man от 2018 г. Преводът на романа от английски език е на Камен Велчев. Книгата излиза на български успоредно с премиерата на филма „Спайдърмен: Далече от дома”, който е по кината от 5 юли.

Мъжката зона
Добави коментар