„Смъртоносни машини“ завладяват екраните през декември

Лайфстайл

7 Декември 2018. Машините завладяват големия екран! Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към условията и е възникнал нов начин на живот. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета.

Том Натсуърти (Робърт Шийън), който води беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, се оказва в центъра на битка за живота си, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища никога не би трябвало да се пресичат, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

Хестър е сирак и изгнаник, движена единствено от желанието да отмъсти за смъртта на майка си, но когато среща Том, съдбата ѝ отрежда много по-важна роля – роля, която ще предопредели бъдещето. Двамата трябва да се изправят срещу безскрупулния Тадеуш Валънтайн (Хюго Уивинг), който крои планове да построи наново могъщо оръжие от изминалата ера, довело до краха на човешката цивилизация.

„Смъртоносни машини“ е продукция на Universal. Режисьор е Крисчън Ривърс (Кинг Конг, Хобит), а сценарият е дело на авторите на трилогиите „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс, по романа на Филип Рийв.

Мъжката зона