След Киану Рийвс и Кари-Ан Мос още една звезда влиза в „Матрицата 4“

Любопитно

Звездата на филма „Как се запознах с майка ти“ на Netflix Нийл Патрик Харис ще се присъедини към Киану Рийвс и Кари-Ан Мос, които ще се върнат в ролите си в четвърти епизод на „Матрицата”, информира Спутник.

Подробностите за сюжета са оскъдни и няма информация за ролята на Харис от Warner Bros според Variety. Някои източници предположиха, че в сюжета ще присъства младият Морфиъс, учител на Нео, но все още няма потвърждение, че Лорънс Фишбърн ще се снима в новия епизод на франчайза.

Рестартирането на „Матрицата” бе обявено през август, заедно с завръщането на Рийвс и Мос, както и завръщането на писателката-режисьор Лана Вачовски, която помага на предишните три филма със сестра си Лили. Warner Bros. Pictures и Village Roadshow Pictures ще произведат и разпространят глобално филма.

Трите предишни филма – „Матрицата“, „Матрицата презареждане“ и „Матрични революции“ – са спечелили общо над 1,6 милиарда долара в глобалния боксофис. Очаква се производството на четвъртата част от франчайза да започне в началото на 2020 г.

Мъжката зона