След 10 години: Принцът на мрака Ози Озбърн се завърна с нов албум

Любопитно

Носителят на награди Grammy изпълнител/автор и член на Залата на славата на рокендрола Ози Озбърн издаде първия си солов албум от почти 10 години насам – „Ordinary Man”.

За да отпразнува премиерата на албума, Ози беляза музикалната история, организирайки най-мащабното международно събитие за татуировки и listening сесия на албума в 50 световни града. Феновете на рок енд рол иконата слушаха албума преди всички останали и бяха първите, които избираха от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ози.

„Ordinary Man” излиза след релийза на три нови класики от Озбърн. Епичното рок парче и първи сингъл от албума „Under The Graveyard“ събра 15 милиона стрийма и 5,3 милиона гледания в YouTube. Едноименният сингъл от албума и филмова балада „Ordinary Man“, в колаборация с Елтън Джон, е със 7 милиона стрийма до момента, а експлозивният трак „Straight To Hell“, с участието на китариста на Guns N’ Roses – Слаш, отбеляза 6,9 милиона стрийма и 4,2 милиона гледания в YouTube.

Като най-нов сингъл от албума се нарежда разтърсващата колаборация на Ози с Post Malone в парчето „It’s A Raid”. От хармоничния, но дяволски блус метъл „Eat Me“, през извънземното и зловещо „Scary Little Green Men“ и поетичната изповед „Holy For Tonight“, „Ordinary Man” разкрива всичките страни на една от най-запомнящите се, бунтарски и въздействащи икони на всички времена.

Мъжката зона