Скандален слух за парите избиха „ерген“

Интересно

Скандален слух за пари за популяризирането на звезди или техните роднини с една звукозаписна компания в шоуто „Ерген“, се разрази столичните клюки. Вторият сезон на хитовото риалити шоу за млад мъж, който търси голяма любов сред 25 нетърпелива слава на жените, е пълен с персонал, свързан с хитовата музика на звукозаписната компания или има връзка с нея.

Компанията, собственост на продуцента и бившия служител на Pyner, Йордан Василковски-Оцко, компанията успява да въведе два от своите директни и един косвен изпълнител в шоуто, а сред тях никой друг, освен самия бакалавър, е Evgeny Genchev, съобщава Weekend.

Genechev говори на хитовия музикален през 2017 г., когато той изпълни Бъдете внимателни какво искате за Лорена и Джордан – двама изпълнители на компанията на пианото му като гост. Екзекуцията на Genechev там е толкова майсторски, колкото неговото изпълнение от Гершвин на световните сцени, но, което е характерно за домашната идея за възвишен музикален вкус, акордите му ще се удавят с духовния и глас на Лорен. Не е ясно как виртуозният пианист, известен на целия свят и личен приятел на Том Джоунс и Лейди Гага, може да има някаква допирателна към дити, но фактът остава генерал-генехв е един от изпълнителите на хитовата музика, които паднаха върху ергенът“.

Малко хора си спомнят за участието на младата красота във видеото на Лорена и Йордания, но всички знаят, че един от кандидатите за сърцето му, Джиа, също е рамката на звукозаписната компания. Тя стана известна през 2020 г. и след това се похвали, че няма ремонт на себе си. Певицата стана известна благодарение на дует с колегата си Емануел, но оттогава кариерата й се оттегли. Gia е вторият от участниците в хитовото шоу, което успя да спечели сърцето на Юджийн, но злите езици твърдят, че Occo не е спрял дотук.

Красивият каратист Аилин Бобев е не само майстор на Черния колан, но и член на клипа на Мади, който веднъж имаше договор с „ударена гъба“, преди да създаде собствена компания. Има слухове, че Аилин е избран за фрагмента на Мади Мери, защото връзката им не е била само професионална. Феновете на „ергенът“ вече се чудят какво ще се случи, ако Genechus избере тази красота в своята любима, но се оказва нелегитимен син на Meddi.

Въпреки това, прекомерната концентрация в шоуто на изпълнители, участници и свързани лица от хитова музика породи п о-порочни коментари, че Occo финансира участието на своите студенти и че самата Аилин също има амбиция да стане новата си звезда след реалността Показване. Други, п о-доверителни, вярват, че паралелно с работата и като партньор в PR компанията Юджийн се срещна с USCO, оттук и техните топли отношения и поканата да участват във видеото на Лорена.

Мъжката зона